top of page
14. 2. 2017
Hummus z červené řepy
Když máme toho Valentýna, musím se s vámi podělit o můj leta letoucí oblíbený recept s česnekem. Doporučuji připravit na večer (třeba...
1 zobrazení
28. 2. 2016
Bezlepkové dýňové gnocchi
Vím, že už není podzim, a tak hlavní dýňovou sezónu máme za sebou. Ale já dýně miluju. A navíc na podzim mi už -jakkoli je miluju- lezly...
11 zobrazení
9. 5. 2015
Rajčatová salsa
Tohle je asi historicky první jídlo, který jsem se skutečně vědomě učila. V čerstvých 16ti letech v USA, od své mexické „sestry“. Když to...
1 zobrazení
28. 3. 2015
Quiche z květákového těsta s fenyklem a kokosem
Květákové těsto je perfektní, zdravá, bezlepková varianta těsta na quiche. Dá bez problémů použít i na pizzu (o tom zase někdy příště)....
0 zobrazení
5. 3. 2015
Chia pudding
Na chia semínkách a hlavně pudingu z nich jsem si vytvořila závislost už někdy před třemi lety, kdy to byl v NYC obrovský hit a žádná...
5 zobrazení
21. 2. 2015
Fenyklový salát s pomerančem a lískovými oříšky
Znám spoustu lidí, co se oklepou když slovo fenykl jenom zaslechnou. Natož že by ho měli sníst! Fuj! Ale není se čeho bát. Tenhle salát...
1 zobrazení
bottom of page