6-8 švestkových rajčat (nebo jiných, ale s výraznou vůní a chutí)
½ cibule (ideálně bílé)
1 červená chilli paprička (podle pálivosti konkrétní odrůdy doporučuji vyndat semínka)
½ hrnku nasekané hladkolisté petržele
šťáva z jednoho citronu (či podle chuti)
sůl
tortilla chipsy k podávání
Instructions
Z rajčat vykrojíme „bubáky“ a nasekáme je na drobné kostičky.
Cibuli nasekáme najemno, stejně tak chilli papričku (semínka z ní vyndáme následujícím způsobem: papričku podélně rozkrojíme, vezmeme čajovou lžičku, a celý pás semínek lžičkou seškrábneme).
Vše smícháme dohromady, přidáme nasekanou petržel a citron a sůl podle chuti. Zamícháme a můžeme podávat!
Recipe by Vylizanytalir.cz at https://vylizanytalir.cz/rajcatova-salsa/