Krkovice na grilu
 
 
Ingredients
  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 50 ml olivový olej
  • 50 ml bílé víno
  • tymián (hrst)
  • citrónová kůra z jednoho citrónu
  • dijonská hořčice
  • sůl, pepř
Instructions
  1. Maso omyjeme a osušíme kuchyňskými utěrkami. Každý plátek potřeme dijonskou hořčicí.
  2. V misce smícháme olivový olej, bílé víno a pepř. Do marinády vložíme maso, proložíme tymiánem a citrónovou kůrou a necháme odležet alespoň tři hodiny, ale lepší je přes noc.
  3. Maso vyndáme z marinády a na rozpáleném grilu opékáme z obou stran dozlatova. Podáváme se salátem či opečenou zeleninou.
Recipe by Vylizanytalir.cz at https://vylizanytalir.cz/krkovice-na-grilu/