V nejlépe litinové 19 cm pánvi (nebo takové, kterou lze dát i do trouby) rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm chřest. Stonky můžete nechat vcelku, já ho ale krájím každý na zhruba třetiny.
V misce rozšleháme vidličkou vejce, osolíme a opepříme podle chuti.
Na chřest přihodíme natrhanou rukolu (trochu si necháme stranou na závěr na ozdobu).
Vejce nalijeme do pánve a smažíme zhruba 4 minuty, až frittata na okrajích jemňounce zezlátne.
Přendáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme cca 15 minut- na povrchu bude frittata zlatavá a celá krásně nadýchaná.
Na závěr posypeme kousky kozího sýra a zbylou čerstvou rukolou. Servírujeme teplé či studené.
Recipe by Vylizanytalir.cz at https://vylizanytalir.cz/jarni-frittata-s-chrestem-rukolou-a-kozim-syrem/